Nyitvatartás: H-P: 9-18 | Szo.: 9-14
1171 Bp., Péceli út 155.

Zuhanykabin, zuhanyzó, zuhanyfal 17.kerület

Zuhanykabin

A 17. kerületi Várhidi csempe és fürdőszoba szalonban több, mint 50 éves szakmai tapasztalattal segítjük döntését, hogy megtalálja álmai zuhanykabinját!  A zuhany, épített tusoló, zuhanyzó, a kádfürdővel szemben lényegesen kevesebb vizet használ, ezért költséghatékony megoldás.

Kínálatunkban a legkülönfélébb zuhany termékeket megtalálhatók, legyen az zuhanyajtó, zuhanytálca, zuhanykabin, kádparaván vagy akár walk in jellegű zuhanykabinok.

A walk-in zuhanyfal az utóbbi években meghódította a modern fürdőszoba kedvelők szívét. Sok lehetőséget és előnyt rejt magában. Nincs zuhanyajtó, így a zuhanykabin méretét nem befolyásolja. Modern megjelenésű, praktikus, akadálymentes zuhanyzó, így kiváló választás mozgássérültek és idősek részére.

Széles választékban kínálunk  íves, aszimmetrikus vagy szögletes zuhanykabinokat. Számtalan méret, forma, nyílásirány, szín és betétlemez közül választhat prémium minőségű zuhanykabint hazai és nemzetközi gyártók kínálatából.

Ha igényes, szép üveg zuhanykabint, zuhanyfalat, zuhanyajtót szeretne, keressen minket! Nálunk biztosan megtalálja az Ön számára leginkább megfelelőt.

Komplett fürdőszobák! Szakértő segítség!

<< Vissza a főoldalra