Nyitvatartás: H-P: 9-18 | Szo.: 9-14
1171 Bp., Péceli út 155.

Szolgáltatásaink

Óriási Kínálat:

1000 négyzetméteren megtalálható minden, ami a fürdőszobába kell. Hideg- és melegburkolat, valamint fürdőszoba felszerelés óriási választéka üzleteinkben:

- Falicsempe, padlólap, járólap
- Szaniter árú: wc, mosdó, egyedi kőmosdók
- Kád, zuhanykabin, csaptelep, wellness termékek
- Kiegészítők: wcpapírtartó, törülközőtartó, tükör
- Fürdőszoba bútorok
- Segédanyagok: ragasztó, fuga, profilok, egyéb burkolási anyagok
- Tisztítószerek, impregnálók, vegyszermentes tisztitó kendők
- Laminált padlók, parketták
- Kiváló hőszigetelésű műanyag és fa ablak, ajtó, párkány stb...

Tárolás, Szállítás:

Ha csúszik fejújítási munkálataival, nálunk lehetősége van megrendelt termékei tárolására is. Emellett, az ország bármely pontjára, a legkedvezőbb díjazással, kiszállítjuk a nálunk vásárolt termékeket.

Tervezés:

A Várhidi Csempe és Fürdőszobaszalonban szakképzett eladóink segítenek mind a burkolat számításban, segédanyag összeállításban vagy akár elképzelt álomfürdőszobájának a megtervezésében is, amit saját látványtervező programunk segítségével lakberendező kollégánk készít el. Otthona teljes lakberendezést pedig kolléganőnk, Csoma Éva végzi. tel: +36-20-259-9474

Kivitelezés:

Ajánlott szakembereinket hosszú évek alatt találtuk meg. Akiket mi ajánlunk, azok megfelelő szakmai tudással, tapasztalattal és kellő referenciával rendelkeznek, valamint a Várhidi csempeüzlet vásárlóinak kedvezményes árat szabnak.

BURKOLÁS:

Rácz László: 30-737-9507

Volák Mihály: 20-976-6400

Balogh László: 30-687-4061

FESTÉS, MÁZOLÁS, TAPÉTÁZÁS:

Finta Gábor : 30-950-9494

ABLAK, AJTÓ BEÉPÍTÉS:

Swajda Balázs 70-646-0910

Magyar gyártók támogatása:

Számunkra fontos, hogy a magyar gyártók termékeit, a legszélesebb körben megismertessük vásárlóinkkal. Különös tekintetet fordítunk arra, hogy egyre több, minőségben és esztétikumban is versenyképes, magyar terméket forgalmazzunk. Például a Zalakerámia, Wellis, Tboss, Alföldi, és Mofém gyár termékeit, melyekről további részleteket elérhetőségeinken kaphat.

Környezettudatos gondolkodás:

Számunkra az is fontos, hogy a vásárolt burkolatok, szaniterek takarításához olyan tisztítószereket ajánljunk, melyek megóvják az Ön környezete és családtagjai egészségét. Kabinok, kádak, csaptelepek, ablakok stb. takarításához olyan tisztítókendőket ajánlunk, melyek különleges mikroszálai segítségével vegyszermenetesen használhatóak.

<< Vissza a főoldalra