Nyitvatartás: H-P: 9-18 | Szo.: 9-14
1171 Bp., Péceli út 155.

Zuhanykabin ár Budapest

A budapesti csempeboltunk kínálatában 1000 négyzetméteren válogathat termékeink közül. Hideg- és melegburkolatok, valamint fürdőszoba felszerelés óriási választéka megtalálható: falicsempe, padlólap, járólap, szaniter áru, csaptelep, wellnes termékek, fürdőszobai kiegészítők, zuhanykabinok, fürdőszoba bútorok, segédanyagok, tisztítószerek, stb.

A kiváló tulajdonságokkal rendelkező zuhanykabinok széles választékban érhetőek el. Válogathatunk többek között kialakítás, méret, stílus és funkció (felszereltség) szerint is. A modernebb és a hagyományosabb stlíus kedvelői is garantáltan megtalálják a fürdőszobájukba legideálisabb zuhanykabinokat.

A zuhanykabin árak budapesti csempeszalonunkban széles skálán mozognak, így mindenki megtalálhatja a pénztárcájának megfelelő megoldást. A zuhanykabinok erős, ellenálló anyagok felhasználásával készülnek, így nagyobb igénybevételnek kitett helyeken (szállodák, wellness uszodák stb.) is kiválóan alkalmazhatóak és hosszú távon is megőrzik hibátlanságukat.

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linkeken érhetik el:

Íves zuhanykabinok | Szögletes zuhanykabinok | Zuhanytálcák

<< Vissza a főoldalra