Nyitvatartás: H-P: 9-18 | Szo.: 9-14
1171 Bp., Péceli út 155.

Zuhanykabin

Egy hosszú, kimerítő nap után nincs is jobb érzés, mint egy forró fürdő vagy egy kellemes zuhany és az ember máris sokkal élénkebbnek, felfrissültebbnek érzi magát. A minőségi kádak, zuhanykabinok és egyéb wellness termékek segítségével egy saját oázist alakíthatunk ki fürdőszobánkban, ennek köszönhetően folyamatosan garantált a lazító, kényeztető wellness érzés.

A kiváló tulajdonságokkal rendelkező zuhanykabinok széles választékban érhetőek el. Válogathatunk többek között kialakítás, méret, stílus és funkció (felszereltség) szerint is. A remek, strapabíró kialakításuknak köszönhetően a zuhanykabinok tartós, időtálló kiegészítői lesznek otthonának. A modernebb és a hagyományosabb stlíus kedvelői is garantáltan megtalálják a fürdőszobájukba legideálisabb zuhanykabinokat.

A zuhanykabinok remek kialakításuknak köszönhetően kiváló vízzárást biztosítanak, így szivárgás nélkül használhatóak. Könnyedén kombinálhatóak különböző zuhanytálcákkal, így rengeteg egyedi és páratlan megoldást lehet kialakítani. A zuhanykabinok erős, ellenálló anyagok felhasználásával készülnek, így nagyobb igénybevételnek kitett helyeken (szállodák, wellness uszodák stb.) is kiválóan alkalmazhatóak és hosszú távon is megőrzik hibátlanságukat.

A minőségi zuhanykabinok beépítése nagyon egyszerű és kisebb méretüknek köszönhetően akár kis alapterülettel rendelkező fürdőszobákban is felhasználhatóak. A kényelmes, könnyű ki- és beszállás biztosított, így a zuhanykabinokat idősebbek is biztonságosan használhatják.

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linkeken érhetik el:

Íves zuhanykabinok | Szögletes zuhanykabinok | Zuhanytálcák |

<< Vissza a főoldalra