Nyitvatartás: H-P: 9-18 | Szo.: 9-14
1171 Bp., Péceli út 155.

Zalakerámia burkolatok

A Várhidi Csempe-és Fürdőszobaszalon több, mint 40 éves tapasztalattal árusít Budapesten csempe-és fürdőszoba felszereléseket, szanitereket és egyéb kiegészítő termékeket, valamint burkolási segédanyagokat. Többek között a Zalakerámia - az egyik legnívósabb minőségi burkolatgyártó - kínálata található meg nálunk, Budapesten.

A Zalakerámia többféle építészeti felhasználási területen belül jártas a kerámia burkolatok gyártásában, így legyen az Ön igénye akár fürdőszobai, konyhai, beltéri vagy kültéri jellegű, avagy funkciója szerint - fali vagy padlóburkoló anyag -, nálunk biztosan megtalálja, amit keres.

A Zalakerámia burkolatok minden mérhető jellemzője megfelel az érvényes európai és magyar előírásoknak, szabványoknak. Az egyik talán legnépszerűbb Zalakerámia termékcsalád a Gresline 30*30-as járólapcsalád, ami kültéri, fagyálló tulajdonságú és első osztályú minőséggel rendelkezik. Kiváló a teraszok és garázsok járólapozásához, árérték viszonylatban pedig a rendkívül közkedvelt járólapok közé tartozik.

gresline

Az általunk Budapesten forgalmazott Zalakerámia termékeket az alábbi linkekre kattintva tekintheti meg, attól függően milyen területre keres csempét vagy padlóburkolatot:

<< Vissza a főoldalra