Nyitvatartás: H-P: 9-18 | Szo.: 9-14
1171 Bp., Péceli út 155.

Szerelvény

A legkiválóbb fürdőszobai és konyhai megoldások nélkülözhetetlen kellékei többek között a minőségi és tartós kiegészítők, csaptelepek, radiátorok, valamint szerelvények. A kiváló alapanyagoknak köszönhetően a szerelvények garantáltan tartós és időálló megoldásokat biztosítanak lakossági, valamint közösségi felhasználásra is egyaránt. A fürdőszobák és konyhák pedig nem csak egy elegáns tartozékkal lesznek kiegészítve, hanem egy praktikus és hatékony megoldással is.

A magas minőségi színvonalat képviselő szerelvények segítségével nem csak vizet, hanem pénzt is spórolhatunk, hiszen kiváló kialakításuknak köszönhetően takarékos megoldást biztosítanak. A szerelvények elegáns, letisztult megjelenésének köszönhetően ideális kiegészítői lesznek hagyományosabb, valamint modernebb stílusú fürdőszobákba és konyhákba is egyaránt. Könnyedén kombinálhatóak a különböző bútorokkal és egyszerűen beépíthetőek, így szakember segítsége nélkül is beszerelhetőek.

A szerelvények erős, strapabíró kialakítással rendelkeznek, így nagyobb igénybevételnek kitett helyeken, hosszú távon is hibátlan megoldást biztosítanak. Ennek köszönhetően a szerelvények tökéletesen megfelelnek lakossági, valamint többek között szállodai, iskolai vagy éttermi felhasználásra is. A remek tulajdonságokkal rendelkező szerelvényeket könnyedén lehet kezelni, így nagycsaládos otthonokban is remek kiegészítői lesznek a fürdőszobáknak és konyháknak.

A kiváló tulajdonságaik és remek kialakításuk lehetővé teszi, hogy a szerelvényeket könnyedén lehessen tisztítani és karban tartani, így biztos, hogy hosszú távon is hatékony segítséget jelentenek. A szerelvények kompakt, kis mérete biztosítja, hogy kisebb alapterülettel rendelkező fürdőszobákban és konyhákban is praktikus és felhasználó barát megoldást biztosítsanak.

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linken érik el:

Csaptelep, radiátor, szerelvény |

<< Vissza a főoldalra