Nyitvatartás: H-P: 9-18 | Szo.: 9-14
1171 Bp., Péceli út 155.

Szaniter

Otthonunk berendezésére, egyedivé tételére rengeteg lehetőségünk adódik. Válogathatunk ezernyi, különféle bútor, kiegészítő, dekoráció, valamint szövetek közül is. A különböző helyiségek (nappali, háló, konyha, fürdő stb.) között egyszerűen harmoniát teremthetünk. A minőségi (fürdőszobai) kiegészítők közé tartoznak a kiváló szaniter termékek is, amelyek elegáns, ízléses megjelenésüknek köszönhetően különleges tartozékai lesznek bármilyen fürdőszobának.

A minőségi szaniter termékek (mosdók és bidék) hatalmas stílus, szín és alapanyag választékban érhetőek el, így garantált, hogy mindenki megtalálja az adott helyiség stílusának legjobban megfelelő kiegészítőket. A magas színvonalat képviselő szaniter termékek időtállóak és strapabíróak, így nagyobb igénybevétel mellett (szállodák, iskolák, uszodák stb.) is hibátlanok maradnak hosszú távon keresztül.

A kiváló szaniter termékek könnyedén beépíthetőek és a legtöbb alapfelületre egyszerűen rögzíthetőek. A megfelelő kiegészítőkkel hosszú távon is hibátlan megoldást biztosítanak. A szaniter termékek strapabíró, tartós alapanyagok felhasználásával készülnek, ennek köszönhetően időtállóak. A több féle méretben elérhető szaniter termékek kisebb és nagyobb alapmérettel rendelkező helyiségekben is ideálisak.

A megfelelően üzemeltetett és karban tartott szaniter termékek nagyon hosszú távon képesek megőrzini kiváló kialakításukat és hibátlan megjelenésüket. A szaniter termékek könnyedén és egyszerűen illeszkednek bármilyen stílusú helyiségbe és garantált, hogy elegáns, ízlélses megjelenést kölcsönöznek az adott helyiségekben.

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linken tekinthetik meg:

Szaniter - mosdó, bidé |

<< Vissza a főoldalra