Nyitvatartás: H-P: 9-18 | Szo.: 9-14
1171 Bp., Péceli út 155.

spanyol csempe Budapest

A Várhidi Csempe-és Fürdőszobaszalon széles választékot nyújt a minőségi spanyol csempék terén, Budapesten. A ház különféle helyiségeinek díszítésére, dekorálására több féle lehetőség is rendelkezésünkre áll, mint például a beltéri festékek és tapéták használata. Azonban a fürdőszoba és a konyha esetében a csempe használata az általános, viszont nem mindegy, hogy melyik helyiségbe milyen típusú csempét sikerül választanunk. A spanyol csempékkel valódi mediterrán hangulat kölcsönözhető bármelyik helyiségnek.

A csempéknek nem csak esztétikai és design funkciójuk van, fontos, hogy időtállóak és strapabíróak legyenek, ellenálljanak a víznek, a légnedvességnek és a hőmérsékleti ingadozásoknak. Az általunk elérhető spanyol gyártmányú csempék rendkívül jó minőségűek és igazán dekoratívak, így biztos lehet benne, hogy jó ideig nem fogja szükségét érezni a lecserélésének.

A spanyol, minőségi csempe rögzítése - legyen az fürdőszobai vagy konyhai - más burkolatokkal megegyezően nagyon egyszerűen elvégezhető, így a munkavégzés ténylegesen gyors és könnyed, minimális szakértelemmel akár magunk is elvégezhetjük. Lehetőség szerint szakember bevonása ajánlott a hibátlan végeredmény érdekében. Budapesti áruházunkban a spanyol csempék óriási szín- és mintaválasztékából van lehetőség válogatni.

spanyol csempe

Tekintse meg budapesti spanyol csempe választékunkat!

A kapcsolódó termékek az alábbi linkeken érhetőek el:

<< Vissza a főoldalra