Nyitvatartás: H-P: 9-18 | Szo.: 9-14
1171 Bp., Péceli út 155.

Segédanyag, ragasztó

A különböző burkolási munkálatok nélkülözhetetlen kelléke a minőségi segédanyag, ragasztó, amely lehetővé teszi, hogy a végeredmény valóban tartós és időtálló legyen. A különböző segédanyag, ragasztó fajták lehetővé teszik, hogy a legkisebb feladatoktól, a legnagyobb burkolási munkákig mindegyik hibátlan és tartós legyen. Kiváló alapanyagaiknak köszönhetően kül- és beltérben is egyaránt felhasználhatóak.

A kiváló segédanyag, ragasztó fajták között találhatunk többek között vízszigeteléshez, valamint fugázáshoz alkalmas anyagokat is. A széles választék lehetővé teszi a sokoldalú, széles körben való felhasználást. Mivel felhasználásra kész anyagokról van szó a legtöbb esetben, a segédanyag, ragasztó alkalmazása nagyon egyszerű, ennek köszönhetően lakossági, valamint ipari felhasználásra is egyaránt alkalmasak.

A minőségi segédanyag, ragasztó a legtöbb alapfelületre (beton, cement, vakolat stb.) felhordható és a legkülönfélébb burkoló anyagokkal (természetes, mű, fa, kő stb.) is kompatibilis, ennek köszönhetően nagyon széles alkalmazási körrel rendelkeznek. A segédanyag, ragasztó remek tulajdonságokkal bír, hiszen erős tapadófelületet képez, vizes helyiségekben is felhasználható, valamint az időjárás viszontagságainak, a hőingadozásnak, valamint a párának is képes ellenállni. Ezek a tulajdonságok biztosítják a tartós, időtálló megoldásokat.

A gazdaságos kiszerelésben elérhető segédanyag, ragasztó természetes anyagok felhasználásával készül, így alkalmazása nem károsítja a környezetet. A felhasználáshoz hagyományos szerszámokon és eszközökön kívül nincs speciális kiegészítőkre szükség, így szakmai tudás nélkül is könnyedén elvégezhető a burkolás, ragasztás és egyéb munkálatok. A segédanyag, ragasztó kiváló megoldást és hatékony rögzítést biztosít hosszú távon keresztül is.

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linken érhetik el:

Segédanyag, ragasztó |

<< Vissza a főoldalra