Nyitvatartás: H-P: 9-18 | Szo.: 9-14
1171 Bp., Péceli út 155.

Radiátor

A különböző minőségi fürdőszobai tartozékok nem csak elegáns, egyedi megoldásokat jelentenek, hanem praktikus kiegészítői is lehetnek a fürdőszobának. Az ilyen magas színvonalat képviselő kiegészítők közé tartoznak a radiátorok is, amelyek nem csak kellemes meleget csinálnak az adott helyiségben, de remek kialakításuknak köszönhetően még törölköző tartónak vagy szárítónak is ideálisak.

A minőségi radiátorok modern, páratlan kialakítással rendelkeznek, azonban a letisztult megjelenésüknek köszönhetően akár hagyományosabb stílusú fürdőszobákba is jól illeszkednek. A radiátorok erős, strapabíró megoldást biztosítanak hosszú távon keresztül, így ideálisak nagyobb igénybevételnek kitett helyeken (szállodák, wellness központok stb.) való felhasználásra is.

A megfelelően beépített radiátorok biztonságosan használhatóak, de kis, kompkat kialakításuk lehetővé teszi, hogy akár gyermekek számára nem elérhető helyekre is fel lehessen szerelni őket. A radiátorok kisebb, valamint nagyobb alapterülettel rendelkező helyiségkben is ideálisak. A nagy alapanyag választéknak, valamint a több színárnyalatnak köszönhetően garantált, hogy mindenki megtalálja az igényeinek és költségkeretének legjobban megfelelő radiátorokat.

A magas színvonalat képviselő radiátorok elengedhetetlen kiegészítői lesznek egy praktikus, jól felszerelt fürdőszobának. A hatalmas színválaszték lehetővé teszi, hogy a radiátorokat könnyedén lehessen kombinálni az adott helyiség egyéb kiegészítőivel is, ezzel harmóniát, összhangot kialakítva. A radiátorok hatékony és megbízható segítséget nyújtanak és hibátlan kiegészítői lesznek bármely (lakossági vagy közösségi) fürdőszobának.

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linken tekinthetik meg:

Csaptelep, radiátor, szerelvény |

<< Vissza a főoldalra