Nyitvatartás: H-P: 9-18 | Szo.: 9-14
1171 Bp., Péceli út 155.

Mosdók

A fürdőszobákban a legnépszerűbb mosdókagylók a szélesebb kialakítású, egy komplett család számára megfelelő rakodófelülettel rendelkező mosdók, melyek tökéletesen alkalmasak szappanadagolók és fogkefetartók tárolására is.

Minőségi anyagoknak és tartós kialakításoknak köszönhetően ellenállnak a mindennapos használatnak és könnyen tisztíthatók. Budapest 17. kerületében üzemelő Várhidi csempe és fürdőszoba szaküzletünkben az elegánsabb öntött műmárványból készült mosdók éppúgy megtalálhatók, mint a hagyományosabb lakótelepi lakásokban igen népszerű egyszerű vonalú porcelán vagy kerámia mosdókagylók, melyek remekül ellenállnak az ütéseknek és karcolásnak valamint többféle kialakításban és különféle színben kaphatók.

Kínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy számos magyar és nemzetközi márka termékeiből válogathasson.

Az saját lábon álló vagy a bútorral kellemes esztétikai egységet alkotó beépíthető mosdókagylók széles választékát kínáljuk.

A klasszikus 60, 70 és 80 cm-es mosdókon kívül dupla mosdókat illetve kisebb kézmosókat is ajánlunk, amelyek falra szerelve könnyen elférnek egy kisebb helyiségben például a WC mellett.

Beépíthető, pultra építhető vagy pultra szerelhető mosdóinkat kimagasló minőségű és eleganciájú bútorokkal együtt is megvásárolhatja.

Jöjjön el XVII. kerület Péceli út 155. szám alatt található szaküzletünkbe és tekintse meg teljes termékkínálatunkat.

<< Vissza a főoldalra