Nyitvatartás: H-P: 9-18 | Szo.: 9-14
1171 Bp., Péceli út 155.

Mosdó

Egy elegáns, praktikusan felszerelt fürdőszoba nélkülözhetlen kellékei a kiváló mosdók, amelyek hibátlan kiegészítői lesznek bármely lakossági, valamint középületnek is egyaránt. A különböző méretekben, dizájnban, valamint stílusban elárhető mosdók valóban praktikus és mégis egyedi, páratlan kiegészítői lesznek az adott helyiségnek. Kiváló kialakításuknak köszönhetően tartós, időtálló megoldást nyújtanak.

A hagyományosabb, valamint a modernebb stílus kedvelői is garantáltan megtalálják az ízlésüknek megfelelő mosdókat. A prémium minőséget képviselő mosdók a nagy igénybevételnek is kiválóan ellenállnak, ennek köszönhetően ideálisak többek között iskolákban vagy szállodákban való felhasználáshoz is egyaránt. A remek kialakítás biztosítja, hogy a mosdókat könnyedén lehet kiegészítőkkel, csaptelepekkel, valamint egyéb tartozékokkal kombinálni, így valóban egyedi végeredményt biztosítanak.

A magas minőségi szintet képviselő mosdók sokoldalú felhasználást tesznek lehetővé és egyszerűen beépíthetőek. Ennek köszönhetően nem csak hatékony, időtálló megoldást, hanem gyors és egyszerű munkavégzést is biztosítanak. A mosdók takarékos, gazdaságos kiegészítői lesznek a fürdőszobáknak, hiszen víztakarékos kialakításuknak köszönhetően pénzt takarítatunk meg segítségükkel.

A többféle méretben is elérhető mosdók kisebb és nagyobb helyiségekbe is tökéletesen fognak illeszkedni, így senkinek sem kell lemondania a kényelmes, felhasználó barát megoldást nyújtó kiegészítőkről. A minőségi mosdók garantáltan tartós és strapabíró kialakítással rendelkeznek, ennek köszönhetően hosszú távon keresztül is hibátlan és időtálló megoldást nyújtanak.

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linken érhetik el:

Szaniter - mosdó, bidé |

<< Vissza a főoldalra