Nyitvatartás: H-P: 9-18 | Szo.: 9-14
1171 Bp., Péceli út 155.

Kültéri padlólap

Kültéri padlólapjainkat IDE kattintva érhetik el.

Otthonunk dekorálására nem csak bel-, hanem kültérben is rengeteg lehetőségünk adódik. A különböző vakolatok, falfestékek, kertidekorációk és burkolatok mind a segítségünkre vannak, hogy otthonunk igazán páratlan és egyedi legyen. A minőségi és időtálló eredményt garantáltó kiegészítők, dekorációk között is igazán népszerűnek számítanak a kültéri padlólapok.

A bel- és kültéri padlólapok között a legnagyobb különbség, amit vásárlás során is figyelembe kell venni, hogy a terasz, az erkély és egyéb kültéri "helyiségek" nagy hőingadozásnak vannak kitéve, így a kültéri padlólapoknak sokkal erősebbnek, ellenállóbbnak kell lennie, így fontos, hogy időjárás álló burkolatot válasszunk. A megfelelő felületre a legjobb rétegrenddel rendelkező fagyálló kültéri padlólap kerüljön, hiszen csak így lehet a végeredmény hibátlan és időtálló.

A kiváló minőséget képviselő kültéri padlólapok hatalmas szín-, minta- és méretválasztékban, illetve különböző stílusokban érhetőek el, így garantált, hogy mindenki megtalálja az igényeinek legjobban megfelelő darabokat és a végeredmény páratlan lesz. A kültéri padlólapok extra tartós kivitellel rendelkeznek, hiszen nem csak a mindennapi igénybevétellel, hanem az időjárás viszontagságaival, faggyal, nedvességgel, valamint a hőingadozással is meg kell bírkózniuk.

A kültéri padlólapok széles felhasználási körrel rendelkeznek, hiszen a legtöbb alapfelületre (beton, cement, aljzatkiegyenlítő stb.) rögzíthetőek és nagy teherbírással rendelkeznek. A strapabíró kültéri padlólapok garantáltan hosszú távon is megőrzik hibátlan megjelenésüket és időtállóan egyedi, különleges stílust kölcsönöznek otthonának.

<< Vissza a főoldalra