Nyitvatartás: H-P: 9-18 | Szo.: 9-14
1171 Bp., Péceli út 155.

Konyhai burkolat

Lakásfelújítás vagy építkezés egyik legizgalmasabb feladata a helyiségek stílusának, megjelenésének kialakítása és a különböző burkolatok, festékek és egyéb dekorációs termékek kiválasztása. A különnböző, minőségi konyhai burkolatok hatalmas választékának segítségével egyedi és valóban páratlan megoldásokat lehet kialakítani. A prémium minőséget képviselő konyhai burkolatok erős, strapabíró kialakítással rendelkeznek, ennek köszönhetően képesek ellenállni a párának, víznek, valamint nagyobb igénybevétel mellett is megőrzik hibátlan megjelenésüket hosszú távon keresztül.

A konyhai burkolatok hatalmas minta és színválasztékban érhetőek el és széles árkategória skálán mozognak, így senkinek sem kell lemondania a minőségi és hibátlan megoldásokról. A megfelelő rögzítőanyagok segítségével a konyhai burkolatok szinte a legtöbb alapfelületre (vakolat, alapozó, beton stb.) rögzíthetőek, ennek köszönhetően sokoldalú és széles körben való felhasználást tesznek lehetővé. A hatalmas választékban megtalálhatóak a lakossági, ipari, valamint középületekben való felhasználásra megfelelő burkolatok is.

A kiváló tulajdonságokkal rendelkező konyhai burkolatok könnyedén kombinálhatóak az adott helyiség egyéb kiegészítőivel is, így a konyha harmónikus, egyenletes dizájnnal, hangulattal fog rendelkezni. A konyhai burkolatok között válogathatunk többek között hagyományosabb, rusztikusabb, valamint modernebb stílusú megjelenéssel rendelkező padlólapok, csempék és dekorcsempék közül is. Ezek segítségével a végeredmény garantáltan különleges és időtálló lesz.

A minőségi konyhai burkolatok csúszásgátlóak, így még a legkisebbek is biztonságosan közlekedhetnek a konyhában. A különböző padlólapok és csempék könnyedén méretre vághatóak, így a burkolatok pontosan az adott konyha méreteihez lesznek igazítva. A kínálatunkban megtalálható konyhai burkolatok kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek, ennek köszönhetően a végeredmény nem csak minőségi, időtálló és tartós, hanem gazdaságos is lesz.

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linken érik el:

Konyhai csempe |

<< Vissza a főoldalra