Nyitvatartás: H-P: 9-18 | Szo.: 9-14
1171 Bp., Péceli út 155.

Kádak

Nincs jobb érzés egy kád vízben elmerülni egy fárasztó nap után.
Egy fürdőszoba tervezése, felújítása kapcsán jó néhány döntést meg kell hoznunk.

Ilyen döntés például, hogy kádra vagy zuhanykabinra van-e szüksége a családnak.

Amennyiben nagyobb tér áll arendelkezésünkre, akár mindkettőt beépíthetjük. Ha a kád mellett döntünk, felmerül a kérdés, hogy akril vagy lemezkádat érdemes-e választani.

Az akril kád előnye, hogy kimagaslóan strapabíró, sima felületű, belépve kellemes szobahőmérsékletű, a melegvíz lassabban hűl ki, jobb a hőérzet és
tartósan megőrzi hófehér színét.

Az acéllemez kád legnagyobb előnye, hogy újrahasznosítható és
környezetbarát. A felületét borító zománcréteg kiváló kopás-, karc-és vegyszerálló.

A savakkal körültekintőnek kell lenni, mert ezek megmarhatják a felületet, és ez a zománcréteg mattulását okozza. A nevesebb gyártók már olyan zománcréteget is kifejlesztettek a kádra, ami öntisztító, a vízcseppek leperegnek róla, így könnyebben tisztántartható. A következő fontos kérdés a kádtípus kiválasztása.

Figyelembe kell venni, a fürdőszoba adottságait és a meglévő fürdőszoba bútorok, kiegészítők tulajdonságait, hogy a megfelelő méretű, színű, formájú kádat választhassuk. XVII. kerületi fürdőszoba szalonunkban széles választékban kínálunk klasszikus szögletes, praktikus aszimmetrikus, exkluzív szabadon álló és még nagyon sok típusú kádat.

A hagyományos elemeket kedvelő vásárlók az egyenes kádat részesítik előnyben, de az utóbbi években igen elterjedt a sarokkád és egyenes kád ötvözéséből kialakult aszimmetrikus kádak beépítése is.

Nagyon látványos és elegáns megoldás a szabadon álló vagy falhoz tehető térkádak elhelyezése is.

Látogasson el 17.kerület Péceli út 155. szám alatt található Várhidi csempe és fürdőszoba szaküzletünkbe és Merüljön el kád választékunkban!

Válasszon minőségi kádaink közül, melyek akár masszázsfunkciókkal is elérhetőek!

<< Vissza a főoldalra