Nyitvatartás: H-P: 9-18 | Szo.: 9-14
1171 Bp., Péceli út 155.

Hidegburkolat

Belső és külső terek padlóinak és falainak burkolására, dekorlására alapanyagok hatalmas választéka áll rendelkezésünkre, így szinte csak a képzelet (és a költségkeret) szabhat határt az egyedi megoldásoknak. A minőségi hidegburkolatok közé tartoznak a különböző csempék, a járó-, valamint a padlólapok is. Ezek segítségével elegáns és harmónikus megoldások kialakítása lehetséges szinte bármely helyiségben.

A hidegburkolatok hatalmas alapanyag, valamint szín és mintaválasztékban érhetőek el, így kiválóan alkalmazhatóak lakossági és ipari megoldások kialakítására is egyaránt. A magas minőségi színvonalat képviselő hidegburkolatok a legkedveltebb burkolási és dekorációs megoldások közé tartoznak, hiszen amellett, hogy tartós, ellenálló, még esztétikus megoldást is biztosítanak.

A hidegburkolatok sokoldalú felhasználást tesznek lehetővé, hiszen a legtöbb alapfelületre rögzíthetőek, azonban elsősorban vizes helyiségek (konyha, fürdőszoba stb.) burkolására szokták alkalmazni, hiszen itt lehet a legjobban kihasználni kiváló tulajdonságaikat. A hidegburkolatok erős, strapabíró megoldásokat biztosítanak még nagyobb igénybevétel mellett is, így tökéletesen megfelelnek többek között szállodákban, iskolákban vagy uszodákban való felhasználásra is.

A minőségi hidegburkolatok lerakása könnyedén kivitelezhető, azonban ha valóban hibátlan és egyenletes eredményt szerenténk, érdemes kikérni szakember segítségét. A hatalmas mintaválasztéknak köszönhetően a hidegburkolatok segítéségével könnyedén harmoniát és összhangot teretmhetünk az adott helyiség kiegészítői között. A burkolatok tehát praktikus és hatékony megoldást biztosítnak a megfelelő alapanyagok és kiegészítők segítségével, így a végeredmény tartós és időtálló lesz.

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linken érik el:

Fürdőszobai csempe | Konyhai csempe | Beltéri padló | Kültéri padlólap | Díszburkolat |

<< Vissza a főoldalra