Nyitvatartás: H-P: 9-18 | Szo.: 9-14
1171 Bp., Péceli út 155.

Fürdőszoba csempe

A különböző helyiségek falainak dekorálására rengeteg lehetőség áll rendelkezésünkre. Válogathatunk többek között beltéri festékek, tapéták, falmatricák, valamint minőségi csempék közül is. A csempéket ellenállóságuk és tartósságuk miatt főleg konyhákba és fürdőszobákba szokás használni. A legkedveltebb megoldások közé azonban mégis a hatalmas fürdőszobai csempe és padlólap választék tartozik.

A minőségi fürdöszobai csempe legnagyobb előnye, hogy strapabíró és ellenálló, így akár nagyobb igénybevételnek kitett helyeken (kórház, étterem stb.) is ideálisan felhasználható. A fürdőszobai csempék ellenállnak többek között a nedvességnek, párának, valamint a hőmérséklet ingadozásnak is.

A hatalmas szín és minta választéknak, valamint a különböző kiviteleknek köszönhetően a fürdőszobai csempe segítségével egyedi és páratlan megoldásokat hozhatunk létre. Könnyedén harmóniát, összhangot teremthetünk a különböző kiegészítők között. Modernebb és hagyományosabb stílusú fürdőszobákba is tökéletesen illeszkednek a csempék, így biztos, hogy mindenki megtalálhatja az ízlésének legmegfelelőbb burkolatokat.

A fürdőszobai csempét, más burkolatokkal megegyezően, nagyon egyszerűen lehet rögzíteni, így a munkavégzés gyors és könnyű lesz. A burkolás nem igényel különleges szerszámokat vagy speciális szaktudást, így bárki elvégezheti azt, de a teljesen hibátlan végeredmény érdekében érdemes megbízni egy szakembert a munkával.

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linkre kattintva érhetik el:

Fürdőszobai csempe |

<< Vissza a főoldalra