Nyitvatartás: H-P: 9-18 | Szo.: 9-14
1171 Bp., Péceli út 155.

Fürdőszoba burkolat

A minőségi fürdőszoba burkolatok nélkülözhetetlen kiegészítői az egyedi és elegáns megjelenésű fürdőszobáknak. A kiváló burkolatok ellenállóak és strapabíróak, ennek köszönhetően nagyobb igénybevétel mellett is megőrzik hibátlan megjelenésüket hosszú távon keresztül. A fürdőszoba burkolatok hatalmas választékkal rendelkeznek, hiszen válogathatunk többek között különböző mintázatú, színárnyalatú, valamint méretű burkolatok közül is, ennek köszönhetően a végeredmény garantáltan egyedi és páratlan lesz.

A fürdőszoba burkolatok (padló burkolatok, csempék, dekorcsíkok stb.) segítségével mindenki könnyedén a saját ízlésére formálhatja az adott helyiségeket. A különböző burkolatok széles árkategória skálán mozognak, így senkinek sem kell lemondania az egyedi megjelenésű fürdőszobáról. A kiváló tulajdonságokkal rendelkező fürdőszoba burkolatok lakossági, ipari, valamint középületekben (szállodák, uszodák, iskolák stb.) is egyaránt felhasználhatóak, így valóban sokoldalú és széles körben való alkalmazást tesznek lehetővé.

A prémium minőséget képviselő fürdőszoba burkolatokat a megfelelő (ragasztó) anyagok segítségével a legtöbb alapfelületre fel lehet rögzíteni, ennek köszönhetően könnyedén kombinálhatóak más alapanyagokkal (aljzatkiegyenlítőkkel, simítóvakolatokkal stb.) is. A fürdőszoba burkolatok többek között hagyományos, rusztikus, valamint modern stílusban is elérhetőek, ennek köszönhetően garantált, hogy mindenki meg fogja találni az igényeinek, valamint ízlésének legjobban megfelelő megoldásokat.

A kiváló fürdőszoba burkolatok képesek ellenállni többek között a párának, a nedvességnek, valamint a hőmérséklet ingadozásnak is, ennek köszönhetően időtálló és ellenálló megoldások kialakítását teszik lehetővé. A fürdőszoba burkolatok hatalmas szín és mintaválasztékának köszönhetően könnyedén kombinálhatóak az adott helyiség egyéb kiegészítőivel is, így egy harmónikus dizájnt lehet kialakítani a fürdőszobában.

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linken érik el:

Fürdőszobai csempe |

<< Vissza a főoldalra