Nyitvatartás: H-P: 9-18 | Szo.: 9-14
1171 Bp., Péceli út 155.

Falicsempe Budapest

A Várhidi Csempe-és Fürdőszobaszalon széles választékot nyújt a minőségi falicsempék terén, Budapesten. A ház különféle helységeinek díszítésére, dekorálására több féle lehetőség is rendelkezésünkre áll, mint például a beltéri festékek és tapéták használata. Azonban a fürdőszoba és a konyha esetében a falicsempe használata az általános, viszont nem mindegy, hogy melyik helységbe milyen típusú falicsempét sikerül választanunk.

A falicsempéknek nem csak esztétikai és design funkciójuk van, fontos, hogy időtállóak és strapabíróak legyenek, ellenálljanak a víznek, a légnedvességnek és a hőmérsékleti ingadozásoknak.

A falicsempe rögzítése - legyen az fürdőszobai vagy konyhai - más burkolatokkal megegyezően nagyon egyszerűen elvégezhető, így a munkavégzés ténylegesen gyors és könnyed, minimális szakértelemmel akár magunk is elvégezhetjük, de lehetőség szerint szakember bevonása ajánlott a hibátlan végeredmény érdekében. Budapesti áruházunkban a falicsempék óriási szín- és mintaválasztékából van lehetőség válogatni.

A kapcsolódó termékek az alábbi linkeken érhetőek el:

Falicsempe

<< Vissza a főoldalra