Nyitvatartás: H-P: 9-18 | Szo.: 9-14
1171 Bp., Péceli út 155.

Díszburkolatok

Otthonunkat nagyon sok féle módon tehetjük különlegessé, egyedivé. A különböző dekorációs széles választékának köszönhetően garantált, hogy mindenki megtalálja az ízlésének, otthona stílusának legjobban megfelelő kiegészítőket. Azonban nem csak kiegészítők segítségével varázsolhatjuk lakásunkat páratlanná, hanem a különböző padlólapok, csempék vagy a minőségi díszburkolatok felhasználásával is.

A kiváló színvonalat képviselő díszburkolatok széles felhasználási körrel rendelkeznek, hiszen a legtöbb alapfelületre rögzíthetőek, illetve kül- és beltérben egyaránt felhasználhatóak. A hatalmas szín- és méretválasztéknak köszönhetően, a különböző stílusú díszburkolatokkal, a végeredmény garantáltan különleges és egyedi lesz. A hagyományosabb és a modernebb stílusú otthonokba is remekül passzolnak.

Az elegáns díszburkolatok kiváló képességekkel rendelkeznek, többek között fagy- és hőállóak, ennek köszönhetően nagyon tartós és időtálló megoldást biztosítanak. Képesek ellenállni többek között az időjárás viszontagságainak, a hőingadozásnak, a fagynak, illetve a nedvességnek is és hosszú távon megőrzik természetes hatású megjelenésüket. A díszburkolatok nagy kopásállósággal rendelkeznek, így nagyobb igénybevétel mellett is hibátlanok és tökéletesek maradnak.

Professzionális (szállodák, éttermek stb.) és házi felhasználásra egyaránt alkalmasak a díszburkolatok. A legtöbb alapfelülettel (cement, beton, alapvakolat stb.) kompatibilisek, bármelyikre könnyedén rögzíthetőek, így széles körben felhasználhatóak. A minőségi díszburkolatok egyedi és időtálló megjelenést kölcsönöznek bármely helyiségnek, hiszen kiváló kialakításuknak köszönhetően hosszú távon is megőrzik kiváló megjelenésüket.

Kapcsolódó termékienket az alábbi linkre kattintva érhetik el:

Díszburkolat |

<< Vissza a főoldalra