Nyitvatartás: H-P: 9-18 | Szo.: 9-14
1171 Bp., Péceli út 155.

Csempe Budapest

Lakások, iskolák, szállodák és egyéb ingatlanok kialakítása során mindenkinek fontosak a tartós, minőségi, de mégis gazdaságos anyagok felhasználása. Cégünk, a Várhidi Csempe- és Fürdőszobaszalon, több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik a minőségi burkolatok, szaniter termékek és egyéb kiegészítők forgalmazásában, így garantált, hogy a legjobb burkolat, padlólap és csempe Budapesten nálunk kapható.

Annak ellenére, hogy a cégünk által forglamazott burkolat, padlólap és csempe Budapesten kerül árusításra, az egész ország területére tudunk rendeléseket felvenni. Ez lehetővé teszi, hogy senkinek se kelljen lemondania álomotthonáról és valóban egyedi, páratlan megoldásokat lehessen kialakítani. Webáruházunkon keresztül kényelmesen lehet válogatni és rendelni a termékekből, míg üzletünkben munkatársaink azonnali tanácsokkal és ötletekkel tudják segíteni a vásárlást.

A hatalmas választék, burkolat, padlólap, kiegészítők és csempe budapesti üzletünkben megtekinthető, így pontosan az igényeknek, illetve a költségkeretnek legjobban megfelelő anyagokat lehet kiválasztani. A nagy szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink segítenek kiválasztani az elképzelésekhez passzoló anyagokat, így a végeredmény garantáltan tartós és időtálló lesz.

A cégünk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy magyar gyártók termékeit forgalmazza, így választékunkban a legjobb hazai gyártók burkolatait, kiegészítőit és egyéb tartozékokat is meg lehet találni. A különböző fürdőszoba bútor, padlólap, szaniter és csempe budapesti üzletünk közel 1000m2-es területén található meg, így garantált az igazán széles választék, valamint a minőségi és páratlan megoldások kialakítása.

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linken találják:

Fürdőszobai csempe | Konyhai csempe | Beltéri padló | Kültéri padlólap |

<< Vissza a főoldalra