Nyitvatartás: H-P: 9-18 | Szo.: 9-14
1171 Bp., Péceli út 155.

Csaptelep, csap

Csap, csaptelep :

17. kerületben a Várhidi csempe és fürdőszoba szaküzletünkben a legnagyobb fürdőszoba szaniter márkákat kínáljuk egy helyen. Klasszikus és modern, alsó vagy fali bekötésű csaptelepeket kínálunk kézmosóhoz és mosogatókhoz. Konyhai csaptelepek esetén szaküzletünkben megtalálhatók a hagyományos egykaros csapok valamint a falra vagy mosogatóra tálcára szerelhető csaptelepek széles választéka is.

Zuhanykabinokhoz a hagyományos vagy esőztető zuhanyfejeket éppúgy megtalálja, mint a szorosan hozzá tartozó kiegészítő elemeket: pl. kifolyócsöveket, zuhanytartó rudakat, Mapei vízszigetelő anyagokat és Soudal szilikonokat. Fürdőkádakhoz választhat normál kádtöltő csaptelepekeink közül vagy a kombinált kád-mosdó csaptelepek közül is. A termosztátos zuhany- és kádcsaptelepek előnye, hogy kiegyenlítik a víznyomást és a vízhőmérsékletet. Klasszikus és elegáns kialakítással is kaphatók.

Az általunk értékesített márkás Ravak, Kludi, Mofem, Deante, Sapho Ferro és Novaservis csapok tartósságát és garanciáját a minőségi alapanyagok biztosítják.

<< Vissza a főoldalra