Nyitvatartás: H-P: 9-18 | Szo.: 9-14
1171 Bp., Péceli út 155.

Bidé

Egy elegáns, praktikusan berendezett fürdőszoba elengedhetetlen kellékei a minőségi és időtálló szaniter termékek. Ezen kiegészítők közé tartoznak többek között a mosdók, valamint a bidék is, amelyek hatékony megoldásokat biztosítanak  hosszú távon keresztül. A minőségi alapanyagok felhasználásával készült bidék garantáltan strapabíróak és időtállóak, így nem csak lakossági felhasználásra, hanem többek között szállodákban, valamint wellness központokban való alkalmazásra is egyaránt ideálisak.

Kínálatunkban válogathatunk minőségi magyar, valamint külföldi gyártók termékei közül is, melyek közül kiemelkednek az elegáns megjelenésű, egyedi bidék. Kiváló kialakításuknak köszönhetően a bidék nagyobb, valamint kisebb alapmérettel rendelkező fürdőkben is könnyedén felhasználhatóak. Prémium minőségű alapanyagiknak köszönhetően garantáltan praktikus és hosszú távon is hibátlan kiegészítői lesznek bármely fürdőszobának.

A minőségi bidék modern kialakításának köszönhetően rengeteg vizet spórolhatunk meg, így valóban gazdaságos és gyorsan megtérülő befektetést jelentenek. Ellenállóságuknak köszönhetően nagyobb igénybevétel mellett is megőrzik hibátlan állapotukat és elegéns megjelenésüket. A bidék több változatban is elérhetőek, így garantált, hogy mindeki megtalálja majd az igényeinek, valamint az adott helyiség stílusának legjobban megfelelő szaniter kiegészítőket.

Annak érdekében, hogy a bidék megfelelően működjenek és valóban időtálló megoldást biztosítsanak fontos, hogy a megfelelő kiegészítőkkel és tartozékokkal használjuk őket. Ezen tartozékok is megtalálhatóak kínálatunkban, így egy helyen gyorsan és egyszerűen lehet megvásárolni őket. A bidék nagyszerű kiegészítői lesznek bármely fürdőszobának, könnyedén beépíthetőek és valóban hosszú távú megoldást biztosítanak.

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linken érik el:

Szaniter - mosdó, bidé |

<< Vissza a főoldalra