Nyitvatartás: H-P: 9-18 | Szo.: 9-14
1171 Bp., Péceli út 155.

Beltéri padló

Beltéri padlólapjainkat IDE kattintva érhetik el.

Építkezés vagy felújítás során rengeteg lehetőségünk adódik a különböző helyiségek dekorálására. A különböző textíliák, tapéták, festékek, csempék, beltéri padlólapok és egyéb burkolatok hatalmas szín és minta választékának köszönhetően könnyedén egyedi és páratlan megoldásokat hozhatunk létre. A kedvelt lakberendezési megoldásnak számítanak a beltéri padlóburkolatok.

A kiváló minőséget képviselő beltéri padlólapok hatalmas anyag, minta és színválasztékban, valamint különböző stílusokban érhetőek el, így garantált, hogy mindenki megtalálhatja az ízlésének, igényeinek legjobban megfelelő burkolatokat. A beltéri padló minden esetben nagy igénybevételnek van kitéve, így nagyon fontos, hogy a különböző járólapok tartósak és strapabíróak legyenek, hiszen ennek köszönhetően lehet időtálló a burkolás.

Az ellenálló beltéri padlólapok kiválóan alkalmazhatóak konyhákban, fürdő- és előszobákban vagy akár nappalikban is egyaránt. Az elegáns beltéri padlóburkolatok különleges, egyedi hangulatot kölcsönöznek otthonának, így az igazán páratlan lesz. A klasszikus, letisztult járólapok könnyedén kombinálhatóak más kiegészítőkkel, díszítőelemekkel, így harmóniát, összhangot teremthetunk az adott helyiségekben.

A beltéri padlólapok a legtöbb alapfelületre rögzíthetőek, így a lakás minden helyiségében alkalmazhatjuk őket. A beltéri padlólapok rögzítése könnyedén kivitelezhető és akár szakember segítsége nélkül is megoldható, de ha valóban hibátlan és tökéletes eredményt szeretnénk elérni,  érdemes kikérni egy szakértő véleményét.

<< Vissza a főoldalra