Nyitvatartás: H-P: 9-18 | Szo.: 9-14
1171 Bp., Péceli út 155.

Bejárati ajtó 17.kerület

Hatalmas bejárati ajtó választékunkat megtalálja a 17.kerület Péceli út 155 szám alatt található Várhidi szaküzlet nyílászáró kínálatában. Műanyag és alumínium bejárati ajtó és nyílászáró kínálatunk választható egyedi és szabvány méretben, különböző színben, kivitelben vagy akár dekoratív üvegezéssel. 

Vásároljon nyílászárót, műanyag vagy alumínium bejárati ajtót kedvezményes áron, az Ön igényére szabva, szakszerű beépítéssel. Nagyon népszerűek a különböző típusú ajtópanelekbe épített, stílusos üvegezésű bejárati ajtók. Üvegezett bejárati ajtókat választhat egyszárnyú és kétszárnyú kivitelben is, akár befelé, akár kifelé nyíló változatban.
A teljesség igénye nélkül választhat a népszerű Aluplast Ideal 4000, Salamander 76, Salamander 82, Veka Softline 82, Ekosun 70, Decco 71, műanyag profilok, nyílászárók, bejárati ajtók kínálatából, a gazdaságos kiviteltől a kiváló ár-érték arányú kivitelen át, egészen a passzív házba beépíthető professzionális minőségig.
Ha spórolni szeretne a fűtési számlákon, huzatos az otthona, nem jól szigetel nyílászárója, párásodik az ablaka vagy zajos a lakása, akkor mindenképpen ajánljuk lecserélni régi nyílászáróit, az ablakokat, ajtókat és a bejárati ajtót, jó hang és hőszigetelésű, minőségi műanyag vagy alumínium nyílászárókra.


Bejárati ajtó kínálatunkat megtekintheti a Várhidi ablak, ajtó és bejárati ajtó weboldalunkon: www.ablakakció.net

<< Vissza a főoldalra